august 5, 2022

I dette online foredrag vil Aske Buemann fra TaxHelper hjælpe dig med, at se om du har ret til at få flere penge tilbage i skat.

Lovgivningen omkring skat bliver stadig mere og mere kompliceret hvert år, hvilket betyder at op til 11 milliarder kr. ikke rapporteres i fradrag hvert år. Det er ikke godt nok.

I dette online foredrag vil Aske derfor dele ud af en masse tips til at sikre, at du får alle de fradrag du har ret til. Vi kommer rundt om nogle af de mere kendte fradrag, som vi i TaxHelper stadig oplever at op til 80% ikke udnytter til det fulde.

Samtidigt tager vi også fat i nogle af de mindre kendte fradrag, som mange ikke ved eksisterer. På den måde vil vi hjælpe dig med at få alt hvad du har ret til – det er kun fair.

Hvis du vil have vores hjælp, så kan du også bruge TaxHelpers platform, hvor man bruger 5-15 min. på at svare på nogle simple spørgsmål. Derefter får folk i gns. 2.704 kr. tilbage i skat, og det koster ikke noget, hvis du ikke får en skattebesparelse.

 • Bliv skarp på hvad fradrag er
 • De vigtigste fradrag du skal kende
 • Andre fradrag, folk overser
 • Q&A hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål
68
Days
:
 
00
Hours
:
 
36
Minutes
:
 
06
Seconds

You missed out!

Praktisk information:

Dato: 12. oktober kl. 10.00 til 10.30

Hvor: Afholdes på vores søsterplatform www.zevio.com

Koster det noget: Nej det er 100% gratis at deltage

Sprog: Det vil foregå på dansk

Sværhedsgrad: ALLE kan være med. 

Alle der er tilmeldt på forhånd for adgang til optagelsen i mindst 48 timer efterfølgende

Hvem er TaxHelper

TaxHelper er en virksomhed som er bygget på grundværdien om finansiel retfærdighed, dvs. at alle bør få de penge, de har ret til. I en velfærdsstat som Danmark mener TaxHelper, at det er en samfundsret at kunne finde rundt i vores eget skattesystem.

Ifølge en undersøgelse foretaget af Epinion for Penge- og Pensionspanelet mangler 50% af danskerne en god ‘finansiel forståelse’.

Det er alt for mange, så det vil vi ændre på. Vi hjælper derfor vores brugere med at tage velinformerede beslutninger og maksimere potentialet i deres privatøkonomi.

Vi håber, at du vil være med på rejsen.

Aske og Danni

Læs også:

 • Hvornår åbner aktiemarkedet?
  Det er et relevant spørgsmål at stille. Et aktiemarked fungerer på samme måde som et supermarked, en tøjbutik eller noget helt tredje.Det betyder, at aktionærerne kan handle aktier og obligationer i et vist tidsrum i løbet af dagen. Forsøger man at […]
 • Royal Unibrew A/S
  Hvem er Royal Unibrew? Kort og godt er Royal Unibrew Danmarks 2.største bryggeri. I dag ejes Royal Unibrew primært af danske investorer, men også udenlandske investorer er med ombord. Det hele startede dog tilbage i 1989, hvor Faxe Bryggeri og Jyske […]
 • Familie dyster i aktier og investering
  Aktiedysten er et aktiespil, som spilles af mange på kryds og tværs. Faktisk har godt og vel 150.000 brugere spillet et spil på Aktiedysten.dk, Aktiekampen.se, Investspiel.de og Traderr.com. Spil imod dine venner, familien, kolleger, eller tag kampen op i de offentlige […]
 • 7 ting du bør vide om compounder aktier
  Skrevet af Henrik Karlsen – Ekspert i innovation og investeringschef hos Horizon3 – www.horizon3.dk, hvor de investerer i innovative vækstvirksomheder. I denne serie vil du lære, hvad compounder aktier er, og hvorfor den type aktier er værd at overveje, når du […]
 • Savosolar Plc – Uge 35, 36 & 37, 2022
  Hvem er Savosolar Plc? Savosolar Plc er en finsk virksomhed, som opererer på globalt plan. De er leverandør af solvarme systemer, som blandt andet skal være med til at reducere CO2 aftrykket for virksomheder, da systemerne fra Savosolar kan hjælpe med […]


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}