oktober 26, 2022

Er aktier og investering nemt? Selvfølgelig er det ikke det, selvom en del postulerer det. Derfor tager eksperten, Mads Christiansen sin ’lærling’ i hånden, når han guider og hjælper Stefan og dig gennem aktieverdenen, som kan være svær at gennemskue for nybegyndere og mindre erfarne investorer.

I dette afsnit skal vi følge op på Stefans første lektier. Her skulle han finde frem til den bedste strategi, som han mener man skal bruge. Derudover tager Mads Christiansen dig med på en dybere tur, når vi tager hul på, hvad aktier betyder for Stefan og dig.

Herunder kan du både genhøre og gense episoden og du finder alle de fornødne links samt materiale.

Gense som LIVE Talk

Episode 1: Hvad betyder aktiemarkedet for dig?

TAK TIL EPISODENS SPONSOR: Hotel Odeon, Odense

1. episode om, links og materiale.

Herunder slides der bliver brugt i episoden:

Indsend dit Hot Take og deltag i debatten: https://www.facebook.com/groups/1205818909983706

Deltag i aktiedysten og vind fede præmier fra partnere på De Nye Raketter:
https://aktiedy.st/0CuQVk

*Du skal være minimum 18 år for at deltage

Lyt eller gense alle afsnit af De Nye Raketter

Deltag i de nye raketter aktiedysten og prøv kræfter med aktiemarkedet

Som en del af De Nye Raketter, skal der naturligvis være en mulighed for at du kan prøve aktiemarkedet af og de ting du lærer. Du kan herunder tilmelde dig til aktidysten og vinde fede præmier, fra en masse spændende sponsorer eller, hvis du er den heldige der optjener flest point henover en serie af hele 6 aktiedyste!

*Du skal minimum være 18 år for at deltage i konkurrencen der er tilknyttet De Nye Raketter. Har du alligevel lyst til at prøve kræfter med aktiemarkedet, så klik her og opret din helt egen aktiedyst.

Pilotafsnit – Hvad er aktiemarkedet

Ep1: Hvad betyder aktier for dig

Ep2: Hvordan analyserer man en aktie og søger den rigtige viden frem? – LIVE den 29. november

Hvem er værterne?

pro invester og fondchef i NEW DEAL

Mads Christiansen

Mads Christiansen har mange års erfaring på aktiemarkedet, hvor han blandt andet er fast porteføljeforvalter i den populærere udsendelse Millionærklubben. Derudover er han fondchef i NewDeal Invest. Mads er med andre ord en yderst kompetent herre til at klæde dig på til at blive den næste raket på aktiemarkedet.

Entertainer og komikker

Stefan Wibling

Stefan er trods hans unge alder en garvet mand inden for entertainment med over 5 års erfaring inden for comedy. Han har dog 0 års erfaring inden for investering, men er klar til at stille alle både gode og dumme spørgsmål, så du kan komme med på rejsen til at blive de nye raketter på aktiemarkedet. 

Læs også:

  • Spotify Technology S.A. (Mest handlet i uge 12!)
    Er du musik entusiast eller, har du bare en svaghed for podcasts, så tag et kig på vores mest handlede aktie i uge 12. Med en kæmpe portefølje af forskelligt musik, podcasts og lydbøger ser vi Spotify indtage førstepladsen hos aktiedysten. Hvem […]
  • Sådan positionerer du dig ift. udbytter på Aktiedysten
    Du har måske hørt om udbytter i sammenhæng med aktier før, men hvordan skal du forholde dig til det her på Aktiedysten? Med andre ord, hvordan skal du positionere dig i et aktiespil, når en aktie skal til at udbetale udbytter, for […]
  • Nordic Shipholding A/S (Mest handlet i uge 11!)
    Kast fortøjningerne og spænd sejlene! Vi skal ud på det danske farvand for at finde den mest handlede aktie i denne uge, nemlig Nordic Shipholding A/S! Men hold alligevel fast i båden, for vi skal ud i et svært begreb, så læs […]


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}