januar 4, 2022

Afsnit 2 er i kassen med Stefan og Mads, og Stefan bliver klogere på aktiemarkedet. I dette afsnit får han konkret viden om, hvordan man informationssøger, når du skal finde din næste aktie. Du finder hele afsnittet længere nede i indlægget.

GLÆD DIG TIL:

 • Situationen på aktiemarkedet lige nu! Er det et godt tidspunkt at købe eller måske sælge i december?
 • ”hot take”, på aktiemarkedet og kåring af det bedste lytter bud i denne måned.
 • Kig på stillingen i De Nye Raketters aktiedyst, hvor der er en del overraskende placeringer
 • Hvordan søger man brugbar viden til at analysere en aktie?
 • Månedens tip til kaffedåsen, hvor vi altså dykker ned i virksomheden Amazon

Udover dette vender de også situationen hos Mærsk og Amazon. Sidst men ikke mindst bliver der kigget nærmere på afsnittets sponsor, Swapfiets. Hvem er de, og kan en cykelvirksomhed være en ‘tech-virksomhed’?

Gense som LIVE Talk

Episode 2: Hvordan analyserer man en aktie?

TAK TIL EPISODENS SPONSOR: Swapfiets

Lyt eller gense alle afsnit af De Nye Raketter

Deltag i de nye raketter aktiedysten og prøv kræfter med aktiemarkedet

Som en del af De Nye Raketter, skal der naturligvis være en mulighed for at du kan prøve aktiemarkedet af og de ting du lærer. Du kan herunder tilmelde dig til aktidysten og vinde fede præmier, fra en masse spændende sponsorer eller, hvis du er den heldige der optjener flest point henover en serie af hele 6 aktiedyste!

*Du skal minimum være 18 år for at deltage i konkurrencen der er tilknyttet De Nye Raketter. Har du alligevel lyst til at prøve kræfter med aktiemarkedet, så klik her og opret din helt egen aktiedyst.

Pilotafsnit – Hvad er aktiemarkedet

Ep1: Hvad betyder aktier for dig

Ep2: Hvordan analyserer man en aktie og søger den rigtige viden frem? – LIVE den 29. november

Hvem er værterne?

pro invester og fondchef i NEW DEAL

Mads Christiansen

Mads Christiansen har mange års erfaring på aktiemarkedet, hvor han blandt andet er fast porteføljeforvalter i den populærere udsendelse Millionærklubben. Derudover er han fondchef i NewDeal Invest. Mads er med andre ord en yderst kompetent herre til at klæde dig på til at blive den næste raket på aktiemarkedet.

Entertainer og komikker

Stefan Wibling

Stefan er trods hans unge alder en garvet mand inden for entertainment med over 5 års erfaring inden for comedy. Han har dog 0 års erfaring inden for investering, men er klar til at stille alle både gode og dumme spørgsmål, så du kan komme med på rejsen til at blive de nye raketter på aktiemarkedet. 

Læs også:

 • Qlife Holding AB
  Hvem er Qlife? QLife Holding AB er en svensk sundhedsteknologivirksomhed, der har fokus på at udvikle innovative produkter til forbedring af folks livskvalitet og sundhed. Hvad laver Qlife? De beskæftiger sig med design og udvikling af avancerede af teknologier, der kan hjælpe […]
 • Svensk studenterforening, Aktiespil og Investeringsmåneden.
  Sveriges største studenterforening med næsten 5300 medlemmer holder “Investeringsmåneden”, hvor deres medlemmer får inspiration, viden og meget andet indenfor økonomi, finans, investering og MEGET mere. Derfor har de valgt at lave et aktiespil i samarbejde med Aktiedysten, hvor deltagerne kan dyste i […]
 • Volvo
  Hvem er Volvo? Bemærk: Dette er Volvo B-aktienVolvo er en svensk bilproducent, som startede helt tilbage i 1927. I dag har firmaet hovedsæde i storbyen, Göteborg. De har gennem tiden været kendt for at producere kvalitetsbiler, som havde sikkerhed og miljøvenlighed i […]


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}