oktober 30, 2023

Skolernes Aktiedyst 2023 er i fuld gang på Fyn! En masse 7.-10. klasser dyster om præmien på kr. 10.000,- til klassekassen. Investeringsrådgiveren @René Andersen fra Fynske Bank er lige nu på turné – rundt til de deltagende skoler – for at klæde eleverne på til konkurrencen.

Tilbagemeldingen fra René er klar: Eleverne er motiverede og har brugt en del krudt på at sætte sig ind i investeringsverdenen. De er godt forberedte og det bliver en tæt og spændende konkurrence! Og ikke nok med dét. Eleverne er i høj grad også interesserede i, hvordan investering kan påvirke deres fremtid.

Fyens.dk var med, da René Andersen besøgte Det Kongelige Teaters Balletskole i Odense.

”Bankmand gav 7. klasse gode råd til at investere i aktier: – Jeg vil ikke tage chancer, når det er mine konfirmationspenge” – Læs om besøget herunder 👇
https://lnkd.in/e6nx8MHn

Tusind tak til Fynske Bank og Finans og Formuedirektør Hans Erik, for at være med til at sætte investering og økonomi på skoleskemaet og for at trække i arbejdstøjet og være til stede på skolerne – både digitalt og fysisk. 

 Vi ser, at yngre mennesker bliver mere og mere interesserede i aktier og investering, men de informationer og nyheder, de får, er ofte præget af sensationshistorier og ’raket-aktier’, der pludselig stryger til vejrs. Virkeligheden er, at aktiemarkedet er komplekst og under konstant påvirkning af en masse faktorer. I Fynske Bank går vi op i at være en synlig del af vores kunders hverdag, og det her er en oplagt måde at gøre en positiv forskel for fremtidens investorer.

–  Hans Erik Hansen finans- og formuedirektør i Fynske Bank

Læs også: