november 24, 2023

I forbindelse med Skolernes Aktiedyst på Fyn, besøgte @fyensdk@brenderup_realskole 9.C i denne uge.

9.C har ført kvalifikationsrunden, næsten siden start, hvor navnlig to elever, trak klassen op med pænt store gevinster. Selvom de i sidste ende blev overhalet af korup skole 7.a, har 9.C holdt fast i en top-5-placering og udvist en god forståelse for økonomisk forståelse.💰📊

”- Min far investerede 15.000 kroner af mine penge i SAS. Da havde jeg ikke sat mig så meget ind i det. Men han har lovet at betale dem tilbage, så det gør ikke så meget. Nu er det min far, der lytter til mig, griner han.”- Jonathan Baumgarten:

Du kan læse hele artiklen her:

Og stor tak til @Fynske Bank, som er med til at gøre det her projekt muligt og sætte økonomi bare en brøkdel tættere på skoleskemaet! 🙌💼💡

Læs også: