Goodbye Kansas Group
januar 24, 2023

Hvem er Goodbye Kansas Group?

Goodbye Kansas Group er en svensk virksomhed, som specialiserer sig i visuelt content og banebrydende teknologi. De er listet på Nasdaq First North.
Virksomheden har deres hovedkontor i Stockholm, og de er i dag over 300 personer ansatte. Deres ansatte er en blanding af artist talenter, samt mere rutinerede kræfter.

Deres kundegruppe er ligeledes bredt fordelt, hvor de hjælper store verdensomspændende virksomheder, så som Netflix, Amazon, Disney, Warner og Shopify.

Selve hovedselskabet Goodbye Kansas Group råder over forskellige virksomheder, som er:
Goodbye Kansas Studios – Visuelt content til spil, film og tv.
Plotagon – 3D Animation.
Sayduck – 3D/AR SaaS-løsninger til e-handel.
Infinite Entertainment – Film/TV produktioner.
Vobling – XR.
Virtual Brain – Mobilspil.

Aktiedysten blev aktien handlet ivrigt af brugerne. Hele 5.994 gange blev Goodbye Kansas Group købt, hvilket gjorde aktien til den suverænt mest handlede aktie i uge 3.
Køb eller se kursen for Goodbye Kansas Group aktien her.

Hvad laver Goodbye Kansas Group?

Goodbye Kansas Group er som nævnt en virksomhed, der arbejder med visuelt content og banebrydende teknologi indenfor visuelle og digitale oplevelser.

De er meget bekendte med, hvordan verden udvikler sig i en mere digital retning, hvor digtalt og visuelt indhold bliver mere og mere brugt. Det er en ting, som ikke stopper foreløbig, hvorfor forretningsmodellen har grobund for gode resultater fremadrettet, som måske også kommer til udtryk i aktien.

Fremtiden er spændende for virksomheden, som har en spændende produktportfølje, samt kundegruppe. Den digitale verden bliver blot større, og det er spændende at følge virksomhedens udvikling.

Hvordan gik det aktien?

Uge 3: Grafen nedenfor viser Goodbye Kansas Group fra 18 januar 2023 – 24 december 2023

*Disclaimer: “Indholdet er kun tænkt som information og inspiration. Derfor skal det ikke opfattes som handelsrådgivning. Konkrete investeringer eller handler som følge af indholdet på siden eller i vores forløb og webinarer er på egen risiko, og uden ansvar for Aktiedysten. Du bør altid søge rådgivning, hvis du ikke forstår risikoen.”

Læs også: