juni 1, 2023

Brugerne har fået muligheden for, at give deres bud på den mest stigende portefølje indenfor områderne transport, underholdning, forbrugsvarer og kunstig intelligens i perioden 1. juni til 30 juli. Herunder vil du kunne finde udfaldet af portefølje dysten, og muligvis blive skarpere på, hvordan markedet har bevægede sig i den givne periode indenfor de nævnte områder.

De 4 porteføljeres udfald

Efter 2 måneders konkurrence er det tid til at se nærmere på slutresultat af vores portefølje dyst. Portefølje 1 – Transport er den mest stigende i perioden 1. juni til 30 juli, hvor Portefølje 2 – Underholdning derimod er den mindst stigende – hvorfor mon det?

Lad os dykke ned i porteføljernes resultater (Du kan se, hvilke aktier, der gemmer sig bag, ved “afsluttede” under dine spil):

  • Portefølje 1 – Transport: 23,50%
  • Portefølje 2 – Underholdning: -1,80%
  • Portefølje 3 – Forbrugsvarer: 12,05%
  • Portefølje 4 – Kunstig intelligens: -0,21%

Du kan selv dykke mere ned i porteføljernes tal, og blive klogere på hvorfor, at de endte således.

Stort tillykke til vores vinder, og tak for de mange deltagende i konkurrencen.

*Disclaimer: “Indholdet er kun tænkt som information og inspiration. Derfor skal det ikke opfattes som handelsrådgivning. Konkrete investeringer eller handler som følge af indholdet på siden eller i vores forløb og webinarer er på egen risiko, og uden ansvar for Aktiedysten. Du bør altid søge rådgivning, hvis du ikke forstår risikoen.”

Læs også: