august 22, 2022

Bemærk: Dette arrangement er blevet afviklet!! Derfor er det ikke muligt at købe billetter til.

Bliv MEGET klogere med det inspirerende event. Rejsen fra opsparing til succesfuld investor.

Vi har allieret os med nogle af de stærkeste profiler inden for økonomi og investering til et LIVE arrangement på Bremen Teater den 8. november 2022. Her kan du se frem til at selveste Jacob Risgaard, Sofie Østergaard og Jens Balle klæder dig på til at tage springet fra opsparing til succesfuld investor.

PROGRAM:
12.30  Velkommen til Invester 2022
12.40  SOFIE ØSTERGAARD: Opsparing og investeringer – find vejen til økonomisk overskud
13.45  JENS BALLE: Når hulemænd investerer – om adfærd og investorpsykologi
14.50  JACOB RISGAARD: Fra 75% fravær til 100% succes – den personlige iværksætterhistorie 
15.50 Tak for i dag

Prisen er kun kr. 495,-  incl. moms.

Studierabat til studerende. Få 40% rabat. 
Indtast rabatkoden “Studierabatinvester” under trin 3 i forbindelse med dit billetkøb. Vær opmærksom på, at du ved ankomst til Bremen Teater skal fremvise et gyldigt studiekort, hvis du har benyttet rabatkoden. Gælder også ved køb af flere billetter.

Glæd jer til nogle af landets bedste foredragsholdere!

Jacob Risgaard
Jacob står i spidsen for en række succesfulde virksomheder, men han har flere gange brændt fingrene på forretninger, og stod som ganske ung med en gæld på over en million kroner pga. en fejlslagen forretning. Bliv inspireret af hans vilde historie – og få mod til at gøre dét, som andre ikke tør.

Sofie Østergaard
Studieværten Sofie Østergaard er klar med et inspirerende foredrag om opsparing og investeringer. Sofie er vært på det populære tv-program “Versus” og radioprogrammet “Overskud”, der handler om investering, pension, aktier og opsparing. Sofie deler ud af sine erfaringer – både de gode og de dårlige – og hjælper jer med, at få overskud i økonomien og styr på jeres investeringer. 

Jens Balle
Køb, slap af og blive rig!
Investeringscoach og ekspert i adfærdsøkonomi Jens Balle vil gøre jer klogere på de fejl vi typisk gør som investorer, og kommer med input til, hvordan I kan lægge en strategi, der forsøger at undgå disse fejl. Jens har en baggrund fra den finansielle sektor, og er specialist i nudging, adfærdsdesign og adfærdsøkonomi, og forfatter til bogen “Når hulemænd investerer”.