oktober 10, 2022

Støvsugning, slå græs og hjem man kan snakke med. Robotterne rykker mere og mere ind i vores hverdag, hvor de overtager de trælse og tidskrævende opgaver. Robotter er selvfølgelig meget mere end dem vi har kørende derhjemme, men hvad byder fremtiden på inden for denne innovative branche og kan du investere i det? Vi har samlet en liste med tilfældigt udvalgte virksomheder, som arbejder med at udvikle robotter.

Virksomhederne

iRobot Corporation ▶️
– Producerer robotstøvsugere

Kion Group ▶️
– Tysk producent af automatisering til trucks og varehuse

ABB Ltd ▶️
– Asea Brown Boveri, med hovedkvarter i Zürich, Schweiz. Hovedsageligt indenfor kraft- og automationsteknologi til forsyningsvirksomheder og industri.

Teradyne Inc ▶️
– Leverer automatition til industrier, hvor de løser komplekse udfordringer for at øge virksomheders produktionsvolume

Globus Medical Inc ▶️
– Udvikler medicinsk udstyr til kirurger inden for muskuloskeletale lidelser

Helix Energy Solutions Group Inc ▶️
– Laver blandt andet avancerede undersøiske robotkøretøjer og værktøj.

AeroVironment Inc.▶️
– Designer og fremstiller ubemandet luftfartøjer

UiPath Inc – Class A▶️
– Laver software til robot automatiseringListen er langt fra fyldest gørende og kunne sagtens være længere. Alle aktier på listen er tilfældig udvalgte, men kender du én aktie, som vi burde have på listen?
Så kontakt os gerne eller kommenter herunder

Disclaimer: ”Indholdet på denne side er kun tænkt som information og skal ikke opfattes som handelsrådgivning. Konkrete investeringer eller handler som følge af indholdet på siden eller i vores forløb og webinarer er på egen risiko, og uden ansvar for Aktiedysten. Du bør altid søge rådgivning, hvis du ikke forstår risikoen.”