oktober 17, 2022

Hvem er NEBL?

NEBL startede i 2017, da de følte, at der manglede værktøjer og løsninger til adoptionen af blockchain-teknologi i virksomheder – store som små.
Derfor skabte de en open-source suite, som understøttes af softwareløsninger og en token-protokol.

Aktiedysten har der været gang i aktiehandel i uge 41, hvor NEBL stjal brugernes opmærksomhed. Den blev handlet hele 1.516 gange, hvilket gør det til den mest handlede aktie nogensinde på aktiedysten.dk
Den findes her.

De har målrettet deres løsning mod blockchain-teknologi i forskellige industrier, herunder blandt andet management inden for supply chain, gaming og identity.

Disclaimer: ”Indholdet på denne side er kun tænkt som information og skal ikke opfattes som handelsrådgivning. Konkrete investeringer eller handler som følge af indholdet på siden eller i vores forløb og webinarer er på egen risiko, og uden ansvar for Aktiedysten. Du bør altid søge rådgivning, hvis du ikke forstår risikoen.”

Hvordan gik det aktien?

Uge 41: Grafen nedenfor viser Learning 2 Sleep aktien fra 4 oktober 2022 – 10 oktober 2022

*Disclaimer: “Indholdet er kun tænkt som information og inspiration. Derfor skal det ikke opfattes som handelsrådgivning. Konkrete investeringer eller handler som følge af indholdet på siden eller i vores forløb og webinarer er på egen risiko, og uden ansvar for Aktiedysten. Du bør altid søge rådgivning, hvis du ikke forstår risikoen.”

Krypto bliver i nogle sammenhænge sammenlignet med gambling, hvorfor at vi henviser til, at man sætter sig grundigt ind i stoffet, hvis man har i sinde at arbejde med krypto.

Bliv klogere på krypto og bitcoin af eksperter

Krypto og bitcoin er som sagt en svær størrelse, som mange investorer har måtte sande. Derfor har vi i samarbejde med GL21 CAPITAL bragt en serie af 3 indlæg, som berører emnet.
1/3: Hvad er krypto egentlig?
2/3: Forstå de tre største ricisi, der er forbundet med krypto
3/3: Hvor er krypto på vej hen?

Læs også: