april 13, 2022

Skrevet af Aktiedysten

Hvem er egentlig den bedste investor blandt dine venner, når I spiller de store aktiedyster, hvor der deltager over 20 personer? Det findes der faktisk en mulighed for på aktiedysten.dk, hvor du kan se, hvordan du rangerer ift. dine venner. Find og følg dine venner på Aktiedysten.dk når i spiller i de store dyster!

Her får du en step-by-step guide så du altid er klar over, hvem der har håneretten. Sådan følger du dine venner i de store aktiedyste:

Step 1: Del dit portefølje ID med din ven

Et portefølje ID’er et individuelt id alle porteføljer har uanset om det er en privat eller offentlig dyst, og det er forskelligt fra dyst til dyst. Du finder et portefølje ID, ved at klikke ind på din portefølje og kopiere din URL i browserlinje, som anvist herunder.

Step 2: Følg din ven

På alle porteføljer i præmiedystene findes der en “Følg” knap. Det er den du gerne vil finde for at i er forbundet på Aktiedysten. Det eneste du skal gøre er at bede din ven om at sende sit portefølje ID til dig og derefter vil du blive præsenteret for “Følg” knappen.  Når du har trykket på den følger du din ven.

Step 3: Check leaderboardet, der er nu et ekstra punkt.

Når du skal have et overblik over dem du følger går du ind på den specifikke dyst. Herefter ruller du ned til spildeltagere/leaderboard. I højre hjørne af denne oversigt klikker du på “Følger”, hvorefter du nu får vist en oversigt over dem du følger.

Så nu er det bare med at blive forbundet, så I kan dyste mod hinanden i de store dyste og optjene håneretten. 

*Du skal være over 18 år for at deltage i præmiespil på Aktiedysten. Læs vores brugsbetingelser her*


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}