februar 5, 2023

Sveriges største studenterforening med næsten 5300 medlemmer holder “Investeringsmåneden”, hvor deres medlemmer får inspiration, viden og meget andet indenfor økonomi, finans, investering og MEGET mere. Derfor har de valgt at lave et aktiespil i samarbejde med Aktiedysten, hvor deltagerne kan dyste i en aktie-konkurrence.

Vi har taget fat i Jakob Wahlberg, der er formand for Börsgruppen på Linköping Universitet til en snak om Börsgruppen, deres “Investeringsmåned” og det sideløbende aktiespil.

Hvordan vil du beskrive, hvem hhv. Börsgruppen og Linköpings Universitet er?

“Börsgruppen er Sveriges største non-profit studieforening indenfor økonomi og investering. Foreningen hører til Linköping Universitet, og de har omkring 5400 medlemmer.”

Vi arbejder for at fremme interessen for finansiering på universitetet og for at skabe muligheder for, at vores studerende kan mødes og netværke med forskellige aktører i den finansielle branche.

“Börsgruppens formål er at arrangere og facilitere interessante og uddannelsesrelevante events i samarbejde med aktører fra den finansielle verden for at vække og udvikle de studerendes interesse for økonomi. Derudover skal foreningen bruges til at give et billede af, hvordan den finansielle industri/branche ser ud.”

  • Spotify Technology S.A. (Mest handlet i uge 12!)
    Er du musik entusiast eller, har du bare en svaghed for podcasts, så tag et kig på vores mest handlede aktie i uge 12. Med en kæmpe portefølje af forskelligt musik, podcasts og lydbøger ser vi Spotify indtage førstepladsen hos aktiedysten. Hvem er Spotify Technology? Den svenske virksomhed Spotify blev grundlagt tilbage i 2006, og […]

I skal i gang med “Investeringsmånaden” – (investeringsmåneden) Hvordan vil du beskrive dette, og hvad du håber det giver til jeres medlemmer?

“Investeringsmånaden er Börsgruppens største og mest populære event, som starter i Februar hvert år. Gennem Investeringsmånaden er der mange forskellige aktiviteter arrangeret af Börsgruppen, som f.eks. virksomhedspræsentationer, inspirerende foredrag, workshops, quiz-aftener og meget mere. I løbet af Investeringsmånaden kan vi tilbyde medlemmerne og partnerne en stor platform for netværk, kontakter og vidensdeling.

Derudover er måneden også en god mulighed for vores partnere, som har mulighed for at møde ambitiøse og talentfulde studerende, som kunne blive fremtidige kolleger fra et af Sveriges største universiteter.”

I har valgt at lave en aktie-konkurrence som en del af jeres Investeringsmånaden. Vil du fortælle dine tanker omkring involveringen af Aktiekampen? (Den svenske udgave af Aktiedysten)

“Vi brugte Aktiekampen sidste år, og platformen kunne vi virkelig godt lide. Derfor besluttede vi, at vi skulle lave noget med Aktiekampen i år.

Aktiekampen er vokset meget siden sidst, hvilket er fuldt forståeligt, fordi det er den bedste platform på markedet efter vores mening. Vores arbejde har været godt indtil videre, og vi glæder os til at komme i gang med aktie-konkurrencen d. 31 januar 2023, hvor konkurrencen starter.”

Læs også:Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}