februar 21, 2023

Tag med på en rejse ind i aktieverdenen, hvor varmeenergi bliver til elektricitet og hvor klimasmarte teknologier fører an! Velkommen til Swedish Stirling AB, et cleantech-selskab, som har hovedkontor og produktionsfaciliteter i Göteborg, Sverige. Læs med i artiklen, og lad os udforske, hvad Swedish Stirling AB har at tilbyde.

Hvem er Swedish Stirling AB ?

Swedish Stirling AB er svensk miljøteknologivirksomhed, som blev grundlagt tilbage i 2008. Selskabet er blevet en del af den voksende ”cleantech” sektor, som er dedikeret til at finde innovative måder at reducere vores afhængighed af fossile brændstoffer og reducere vores samlede miljøpåvirkning. Swedish Stirling AB henvender sig primært til andre virksomheder og organisationer via B2B handel. Den er noteret på NASDAQ First North Premier Growth Market.


Vidste du, at cleantech (ren teknologi) er en bred betegnelse for teknologiske innovationer, processer og produkter, der sigter mod at reducere eller eliminere miljømæssige problemer og forbedre bæredygtigheden.

Hvad laver Swedish Stirling AB?

Swedish Stirling AB producerer og udvikler den såkaldte ”stirlingmotor” til produktion af elektricitet og varme. En stirlingmotor er en varmekraftmaskine, som omdanner varmeenergi til mekanisk energi, som igen kan bruges til at genere elektricitet. Derudover kan deres motorer bruge en bred vifte af forskellige brændstoffer, hvor selskabets seneste produkt er en PWR BLOK 400-F.

Det lyder ret teknisk, men det vigtige at notere sig er at de omdanner industrielle restgasser effektivt til elektricitet.

Så hvis bevarelse af planeten, et af dine varemærker, så skal du helt klart tjekke Swedish Stirling AB ud. Hvem ved, måske får det din dag til at skinne lidt mere.

*Disclaimer: “Indholdet er kun tænkt som information og inspiration. Derfor skal det ikke opfattes som handelsrådgivning. Konkrete investeringer eller handler som følge af indholdet på siden eller i vores forløb og webinarer er på egen risiko, og uden ansvar for Aktiedysten. Du bør altid søge rådgivning, hvis du ikke forstår risikoen.”

Læs også: