januar 31, 2023

Hvem er Volvo?

Bemærk: Dette er Volvo B-aktien
Volvo er en svensk bilproducent, som startede helt tilbage i 1927. I dag har firmaet hovedsæde i storbyen, Göteborg. De har gennem tiden været kendt for at producere kvalitetsbiler, som havde sikkerhed og miljøvenlighed i højsædet.
Deres biler er i dag anerkendte i det meste af verden, hvor forbrugerne regner bilmærket for at være god kvalitet og flot design.

Bilmærket har en lang flot historie med innovation indenfor bilbranchen. De har blandt andet opfundet én af de første sikkerhedsseler tilbage i 1959 og senere udviklingen af bilairbags i 1986.
Udover ovenstående to eksempler har virksomheden altid haft innovation i højsædet, hvor de har sat en ære i at udvikle nye idéer.

Aktiedysten kastede brugernes opmærksomhed i starten af 2023, hvor Volvo blev den mest handlede i uge 4. Hele 1559 gange blev aktien handlet af Aktiedystens brugere, hvilket var nok til at løbe med 1. præmien i uge 4.
Køb eller se kursen for Volvo b-aktien her.

Hvad laver Volvo?

Volvo er en verdenskendt bilproducent, som producerer alle forskellige typer, heriblandt SUV’er og stationscars. Virksomheden producerer også lastbiler, og de er i dag en af de førende producenter, når det handler om lastbiler.
Det anslås, at Volvo sælger omkring 700.000 biler på globalt plan om året.

Volvo har på nuværende tidspunkt følgende bilserier.
XC-serien: SUV
S-serien: Sedan
V-serien: Stationscar
C40: En elektrisk kompakt SUV
XC40: En elektrisk lille SUV

Hvordan gik det aktien?

Uge 4: Grafen nedenfor viser Volvo aktien fra 25 januar 2023 – 31 december 2023

*Disclaimer: “Indholdet er kun tænkt som information og inspiration. Derfor skal det ikke opfattes som handelsrådgivning. Konkrete investeringer eller handler som følge af indholdet på siden eller i vores forløb og webinarer er på egen risiko, og uden ansvar for Aktiedysten. Du bør altid søge rådgivning, hvis du ikke forstår risikoen.”

Læs også: