november 21, 2023

I denne uge, behøver vi ikke kigge langt over Atlanten for at finde den mest handlede aktie. Vi behøver blot krydse Øresundbroen og dykke ned i den svenske by Landskrona, hvor Zazz Energy befinder sig.

Vi ser tit at der kommer en aktie ind på “Mest handlet listen“, som de færreste måske kender. Derfor kaster vi løbende et lys på dem og giver et kort indblik i, hvem de er, og hvad de arbejder med.

Disse artikler er kun ment som en informativ introduktion til virksomheden. Hvis du gerne vil have at vi kigge nærmere på virksomheden, kan du altid sende et spørgsmål ind til panelet ved at klikke her.

Hvem er Zazz Energy?

Beliggende i Landskrona blev Zazz Energy etableret i 2019 og trådte ind på markedet den 7. februar 2022. Som en ny aktør på aktiemarkedet har virksomheden allerede gjort sig bemærket på aktiedysten, og indtog første pladsen. 

Hvad laver Zazz Energy?

Zazz Energy specialiserer sig i at levere grønne energiløsninger til B2B-markedet. Virksomheden skaber avancerede affaldsgasificerings- og forbrændingsanlæg som genererer elektricitet og varme. Derudover producerer de også biokul og træeddike, hvilket markerer et skridt mod en mere bæredygtig fremtid.

Zazz Energys forretningsmodel har fokus på hele værdikæden, hvor de tilbyder komplette faciliteter, der omfatter konstruktion, installation, træning og service.


Hvad er Værdikæde?
En værdikæde udgør en model eller et analyseværktøj, der illustrerer de processer og aktiviteter, en virksomhed gennemfører for at producere og levere en service eller et produkt til slutbrugeren.

Værdikæden kan bruges til forstå og optimere aktiviteter, som er involveret i skabelse samt levering af den endelige produkt.

Hvordan gik det aktien?

Uge 47: Grafen nedenfor viser Zazz Energy aktien fra 21. november 2023 – 27. november 2023

*Disclaimer: “Indholdet er kun tænkt som information og inspiration. Derfor skal det ikke opfattes som handelsrådgivning. Konkrete investeringer eller handler som følge af indholdet på siden eller i vores forløb og webinarer er på egen risiko, og uden ansvar for Aktiedysten. Du bør altid søge rådgivning, hvis du ikke forstår risikoen.”

Læs også: