aktiedysten
august 25, 2022

Lær mere om Aktiedysten og dets spilunivers, som giver DIG muligheden for at prøve og investerer i aktier 1:1 med det rigtige/ægte aktiemarked – dog foregår det hele med fiktive penge, hvilket gør at du ikke har nogen risiko, når du går i gang på aktiedysten. Prøv aktiespillet 2022 og dyst med!


Hvis du har lyst til at spille, kan du klikke her.

”Indholdet på denne side er kun tænkt som information og skal ikke opfattes som handelsrådgivning. Konkrete investeringer eller handler som følge af indholdet på siden eller i vores forløb og webinarer er på egen risiko, og uden ansvar for Aktiedysten. Du bør altid søge rådgivning, hvis du ikke forstår risikoen.”

Ekstraordinært LIVE event med Jacob Risgaard, Sofie Østergaard og Jens Balle
– Bliv MEGET klogere med det inspirerende event. 
Rejsen fra opsparing til succesfuld investor.

Aktiespillet for begyndere og erfarne

Og alt derimellem..

Uanset om du er helt grøn på aktiemarkedet, eller om du er erfaren med mange års erfaring i handel med aktier, kan aktiedystens aktiespil være relevant for dig.
Spillet foregår som nævnt i starten 1:1 med det rigtige aktiemarked, hvor du kan gå på udkig efter spændende aktier fra hele verden.

Mange brugere prøvede kræfter med aktiespillet i 2021 hos aktiedysten.dk, hvor der blev investeret til højre og venstre, hvilket gav nogen sjove og lærerige dyste undervejs.
I 2022 har aktiespillet også været benyttet af mange. Aktiedysten runder snart 5 millioner handlet foretaget af brugerne i diverse private og offentlige spil.
Læs indlægget, hvad er en aktie – og bliv klogere.

Derfor skal du spille aktiendystens aktiespil 2022

Det er der flere grunde til. Dem får du her!

1. Det er gratis (wuhuu, gratis aktiespil!)

Du betaler ikke noget for at deltage i aktiespillet, tværtimod er det helt kvit og frit.

2. Du bliver klogere på investeringer i aktier

Ved at handle med fiktive aktier i realtid, får du en forståelse og fornemmelse af, hvad det vil sige, når du skal handle med rigtige aktier en dag. Du lærer, at to dage aldrig er ens. Aktiemarkedet går op og ned, hvilket er en god ting at forstå, inden du selv skal prøve kræfter med dine ’rigtige’ penge.
Derudover bliver du klogere på den enkelte aktie, når du handler med denne, da man oftest laver et baggrundstjek på den aktie, som man gerne vil købe.

3. Aktie investeringer kan være svært

Der er en del, som ’brænder’ fingrene på at investerer i aktier. Derfor kan det være en god idé at starte ud med et aktiespil, da det giver dig erfaring, som kan blive brugbar den dag, hvor du selv bevæger dig ud i aktieinvesteringer. Hvis du investerer i en aktie, som falder i virkeligheden, kan du tabe penge – med et aktiespil kan du godt tabe penge, uden at det koster dig noget. Der er forskel på at handle på aktiedysten og i virkeligehende, hvad angår risiko, men på den måde bliver du klogere og mere erfaren i at handle med aktier (Win-Win).

Start et spil på dine præmisser

Klik på “Start dit aktiespil her”-knappen herunder. Så starter du et nyt investeringsspil med de markeder, gebyrer, tidsrammer, m.m., der falder i din smag

Invitér dine venner

Så snart du har klikket start spil, vil du få muligheden for at invitere venner, kollegaer eller elever. At spille sammen er meget sjovere!

Lav din strategi og opret din portefølje

Leg og lær på træningsbanen. Her kan du risikofrit tage chancer og se om du kan vinde æren som den bedste investor.

Bliv klogere med aktiedysten.dk

aktiedysten.dk har vi løbende dyste, hvor du kan deltage kvit og frit. Du kan enten spille offentlige dyste mod andre investorer og vinde fede præmier. Her skal du dog være over 18 år, for at være med.

Du kan også oprette en privat dyst, hvor du udfordrer dine venner, kollegaer eller familie. Det bestemmer du helt selv!

Tilmeld dig direkte på aktiedysten.dk og kom i gang. Så kan du dyste med i aktiespillet 2022.
Herefter kan du tilmelde dig forskellige dyste eller udfordre andre.

Men.. hvor skal man købe aktier?

  • Oppe i toppen står der: Søg værdipapirer
  • Søg efter den aktie, som du ønsker at købe
  • Tryk på knappen Køb / Salg
  • Køb herefter aktien

Det var svaret på, hvor man kan købe aktier (på Aktiedysten).
Vi håber du har lyst til at investere og dyste med os!

Læs også:Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}