september 2, 2022

Blackrock er måske ukendt for nybegynderen på markedet, men de er en af verdens største kapitalforvaltere med hovedsæde i New York. De har i august måned annonceret, at de har indgået et samarbejde med den børsnoterede krypto handelsbørs, Coinbase, om at kunne tilbyde deres institutionelle investorer direkte eksponering i krypto startende med bitcoin.

GL21 CAPITAL mener, at denne nyhed kan give et bredere opsving for hele markedet, da Blackrock er verdens største kapitalforvalter, og deres tiltag er en blåstempling af kryptoindustrien.

Vi vil løbende opdatere med nyheder om krypto, således at du får et hurtigt overblik over bestemte nyheder fra eksperterne hos GL21 CAPITAL. Hvis du vil læse nyhederne i deres fulde længde, kan du klikke her.

Googles moderselskab, Alphabet, har investeret i de største funding runder over det seneste år

NFT og blockchain – det er sikkert noget, som du har Googlet forklaringen på. Men hos Alphabet, der er moderselskabet bag Google, kender de alt for godt til fænomenerne, og er over det seneste år dét børsnoterede selskab, der har deltaget i fundingrunder (en måde virksomheden får kapital/penge på) med de største beløb investeret i blockchain virksomheder.

Klik her og se top-40 over de mest aktive børsnoterede investorer i blockchain virksomheder

Latinamerikas største e-commerce virksomhed vil ekspandere deres services for handel med krypto

En e-commerce virksomhed er helt simpelt forklaret en virksomhed, der har salg af produkter og services online. Det er der efterhånden rigtig mange virksomheder, der har, men når vi snakker Mercado Libre, kender du så dem? De kan nok bedst sammenlignes med Amazon. De er en mere kendt aktør på e-commerce siden her i Europa.

Mercado Libre, er Latinamerikas største e-commerce virksomhed målt på markedsværdi. De har i august annonceret, at de har planer om at ekspandere deres services for handel med kryptoaktiver. Men det er ikke helt nyt for dem, for allerede i december åbnede de op for, at brasilianske kunder kunne købe og sælge hhv. bitcoin, ether og stablecoinen, Pax dollar (USDP), via deres digitale wallet hos Mercado Libre. Efter to måneder nåede virksomheden 1 million brugere i Brasilien og med denne annoncering, er der derfor stor sandsynlighed for, at de tager denne succes med til andre latinamerikanske lande.

LÆS NYHEDERNE FRA GL21 CAPITAL LIGE HER

Hvem er GL21 CAPITAL?

GL21 CAPITAL er kapitalforvalter af Danmarks første og eneste alternative investeringsfond, med fokus på Bitcoin og andre digitale aktiver. At være kapitalforvalter betyder, at kunderne i GL21 CAPITAL, bestående af virksomheder og private personer, investerer i vores fond, hvorefter at vi forvalter pengene ved at investere i kryptoaktiver.


Derudover håndterer vi også alt det lavpraktiske forbundet med investering i kryptoaktiver, fx best-practice opbevaring af aktiverne, håndtering af den komplekse skat mv…..


Husk, at aktiemarkedet er forbundet med en risiko i virkeligheden, som man ikke har, når man dyster på aktiedysten.dk. Sørg for, at du forstår den risiko samt forskellen mellem virkeligheden og et spil.
Du kan læse mere om det her.

Aktiedysten er tænkt som en træningsbane til folk, som ønsker at prøve kræfter med aktiemarkedet, uden risiko for at tabe rigtige penge. Sørg altid for at søge hjælp eller rådgivning, hvis du er i tvivl om en aktie eller noget andet på aktiemarkedet. Aktiemarkedet er ligeledes et øjebliksbillede, hvilket også gør, at man ikke kan overføre resultatet til virkeligheden. Vi opfordrer IKKE til, at du går i gang med at investere, hvis du er i tvivl om det mindste.

Viden fra Aktiedysten skal ikke betragtes som rådgivning eller vejledning. Det er blot inspiration, så du kan øge din viden om aktier og investering. 


Læs også: