marts 13, 2023

Har du hjertet med dig når du vælger aktier? Coala-life group er den mest handlede, her på aktiedysten i uge 10 og de har hjertet med i deres arbejde.

Hvem er Coala-Life Group?

Coala-life group er en svensk teknologi virksomhed med fokus på sundhedssektoren. De blev grundlagt tilbage i 2015 af en gruppe svenske iværksættere, der har deres hjertebankende fokus på hjertediagnostik og digital sundhed.

Hvad laver Coala-Life Group?

Coala-life Group aktien har ramt førstepladsen på de mest handlede aktier i uge 10. Deres primære produkt er en Coala Heart Monitor. Det er en lille, bærbar enhed, der kan måle hjertefunktionen og diagnosticere hjerteproblemer.

Lyder det teknisk? Det er fordi det er det, så når du vurderer en aktie som Coala-Life Group, kan det være nemt at blive forelsket. Derfor har vi samlet et par punkter du kan bruge til at vurdere en aktie inden for tech og medicin.


5 ting du kan overveje, når du kigger på tech aktier onden for medicinal industrien:

1. Branchen har strenge rammer, så det er vigtigt at undersøge, om virksomheden overholder regler og standarder. Her er det en god idé at bruge eksterne kilder.

2. Kig på virksomhedens størrelse kontra konkurrenterne på markedet. Hvis der er mange større konkurrenter, så kan det være sværere for en mindre virksomhed at opnå succes.

3. Undersøg virksomhedens forskning og udviklingsprojekter, så du kan se om det er potentiale for at de bliver succesfulde. Jo mere lovende deres pipeline af produkter og teknologier er, desto mere sandsynligt er det, at deres aktier vil stige. Her er det igen en god idé at kigge på eksterne kilder der skriver om virksomheden, så du ikke falder i en salgstale.

4. Tjek op på virksomhedens rapporter og finansielle resultater, så du kan få en idé om, hvordan de klarer sig økonomisk.

5. Vær opmærksom på, at aktiemarkedet er uforudsigeligt, så ved en investering er der altid risici involveret, hvilket også gælder for denne branche.

Hvordan gik det aktien?

Uge 10: Grafen nedenfor viser Coala-Life Group aktien fra 7. marts 2023 – 13. marts 2023

*Disclaimer: “Indholdet er kun tænkt som information og inspiration. Derfor skal det ikke opfattes som handelsrådgivning. Konkrete investeringer eller handler som følge af indholdet på siden eller i vores forløb og webinarer er på egen risiko, og uden ansvar for Aktiedysten. Du bør altid søge rådgivning, hvis du ikke forstår risikoen.”

Læs også:

 • Sådan positionerer du dig ift. udbytter på Aktiedysten
  Du har måske hørt om udbytter i sammenhæng med aktier før, men hvordan skal du forholde dig til det her på Aktiedysten? Med andre ord, hvordan skal du positionere dig i et aktiespil, når en […]
 • Kan man kun investere i aktier?
  Hvad betyder det egentlig at investere og kan man kun investere i aktier? Det korte svar er naturligvis nej, der findes et hav af investeringsmuligheder, som både kan være sjovt og spændende at kaste sig […]
 • Solskin og overskud – måske også på kontoen
  Sommerferien er en tid, hvor vi søger efter personligt overskud, nydelse og afslapning. Det er også en tid, hvor vores penge ofte bliver brugt på fornøjelser, fremfor at blive investeret. I denne artikel vil vi […]
 • Alle svar på Nordisk aktier Quiz
  Brugerne har fået testet deres viden i vores quiz om det nordiske marked, og samtidig blevet lidt. Herunder kan du læse svarene, og samtidig få et samlet overblik over hvad vores brugerne mener er sandt […]
 • Hvilken portefølje tror du stiger mest?
  Trænger du til lidt ekstra spænding i din sommer, så vær med i vores sommer konkurrence og se om du kan kvalificere dig, til lodtrækning om at vinde 500 kr. Alt du skal gøre er […]


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}