Durect Corp
december 13, 2022

Hvem er Durect Corp?

Durect Corp er en amerikansk biofarmaceutisk virksomhed med hovedsæde i Californien, USA – med andre ord har vi med en medicinal virksomhed at gøre. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1998, og har siden oparbejdet en solid virksomhed, som bliver handlet på NASDAQ.

Aktiedysten har der været gang i aktiehandel i uge 49, hvor Durect Corp stjal brugernes opmærksomhed. Den blev handlet hele 1.133 gange i uge 49, hvilket gør det til den mest handlede aktie nogensinde på aktiedysten.dk
Den findes her.

Hvad laver Durect Corp?

Durect Corp skriver på deres egen hjemmeside, at deres arbejde omhandler biofarmaceutik. De arbejder med at udnytte forskellige reguleringsterapier til akutte og kroniske organskader.

Hvordan gik det aktien?

Uge 49: Grafen nedenfor viser Durect Corp aktien fra 6 december 2022 – 12 december 2022

*Disclaimer: “Indholdet er kun tænkt som information og inspiration. Derfor skal det ikke opfattes som handelsrådgivning. Konkrete investeringer eller handler som følge af indholdet på siden eller i vores forløb og webinarer er på egen risiko, og uden ansvar for Aktiedysten. Du bør altid søge rådgivning, hvis du ikke forstår risikoen.”

Pssst – Læste du vores indlæg: Hvad er en aktie?

Bliv klogere på hvad en aktie er, når vi giver dig en god gennemgang af begrebet.

Læs også: