Lucky games
december 7, 2022

Hvem er Lucky Games?

Lucky Games er en forholdsvis ‘ny’ svensk virksomhed, som blev grundlagt i 2019. Deres mission var at udvikle mobile spil i særklasse. Spilvirksomheden har særdeles stærke kræfter med på holdet, som består af folk med lang og stor erfaring fra branchen. Virksomhedens CEO er dansker, og har blandt andet erfaring fra Zellsoft og TDC (I dag hedder dette Yousee)

Aktiedysten har der været gang i aktiehandel i uge 48, hvor Lucky Games stjal brugernes opmærksomhed. Den blev handlet hele 1.341 gange i uge 48, hvilket gør det til den mest handlede aktie nogensinde på aktiedysten.dk
Den findes her.

Hvad laver Lucky Games?

Lucky Games er som sagt en spilvirksomhed, som primært udvikler casino mobilspil. Virksomheden har en lang række spil på deres ‘CV’.
Deres perfekte mix af kreativitet, stor grad af teknologi samt en solid forretningsforståelse har skabt virksomheden og bragt dem til, hvor de er i dag. På blot tre år er virksomheden kommet rigtig langt, og derfor er det naturligt, at man derfor kan investere i den succesfulde virksomhed.

Hvordan gik det aktien?

Uge 47: Grafen nedenfor viser Lucky Games aktien fra 30 november 2022 – 6 december 2022

*Disclaimer: “Indholdet er kun tænkt som information og inspiration. Derfor skal det ikke opfattes som handelsrådgivning. Konkrete investeringer eller handler som følge af indholdet på siden eller i vores forløb og webinarer er på egen risiko, og uden ansvar for Aktiedysten. Du bør altid søge rådgivning, hvis du ikke forstår risikoen.”

Pssst – Læste du vores indlæg: Hvad er en aktie?

Bliv klogere på hvad en aktie er, når vi giver dig en god gennemgang af begrebet.

Læs også: