oktober 3, 2022

De korte nyheder er et kort resumé af GL21 CAPITAL‘s nyheder. GL21 CAPITAL er gode venner af huset og registreret hos finanstilsynet. Derfor er det også primært dem vi henviser til, når det handler om krypto. Og i en verden, hvor der findes uendeligt meget indhold om emnet, kan det være svært at skelne mellem skidt og kanel.

Vi vil løbende opdatere med nyheder om krypto, således at du får et hurtigt overblik over bestemte nyheder fra eksperterne hos GL21 CAPITAL . Hvis du vil læse nyhederne i deres fulde længde, kan du klikke her.

Europol samlet – krypto i fokus, når organiseret kriminalitet skal bekæmpes

6. udgave af Global Conference On Criminal Finances and Cryptocurrencies blev afholdt tilbage i september, hvor europæiske eksperter og tilsynsmyndigheder skulle diskutere og aftale, hvordan man forholder sig til, at den stigende adoption af krypto giver en øget risiko for nye former for kriminalitet.

Man har erfaring og viden fra tidligere, som gør, at man tager krypto alvorligt, da det tidligere er blevet benyttet på det illegale marked, herunder blandt andet narkotika, våbenhandel og meget mere. I dag er sagen dog en anden, hvor brugen af krypto i disse henseender er blevet markant sænket, hvilket er ekstremt positivt.
Dog kan man altid sige følgende: De penge og midler, som ikke bliver brugt illegalt på kryptomarkedet, vil blot flytte andetsteds hen.

Revolut kan nu tilbyde kryptoservices i Storbritannien.

Hvem er Revolut? – Det er en digital bank og app, som baserer sig på krypto.
Der kom positive nyheder fra Storbritannien, da Revolut fik en godkendelse fra det britiske finanstilsyn, så de nu kan tilbyde diverse kryptoservices til 80 kryptoaktiver til deres kunder på globalt plan.

Storbritannien var vigtig for Revolut, da man i august kunne tilbyde kryptoservices på tværs af EU – i dag er det derfor muligt for virksomheden at kunne tilbyde disse service i hele EU. Denne proces har været trukket i langdrag, da Storbritannien ikke er med i EU, hvilket gjorde det til en vigtig regulatorisk godkendelse.

Wall Street træder ind på kryptomarkedet

Det sker blandt andet som handelsbørs og custody service. Og hvorfor sker det nu?
Da BlackRock tilbage i august måned begyndte på at tilbyde deres investorer bitcoin eksponering, fik det for alvor gang i øvrige aktører på Wall Street. Det har samtidig skabt en del nyheder, som beretter om, at forskellige finansielle virksomheder vil begynde at trække i en retning af kryptomarkedet.
GL21 CAPITAL siger om dette: handelsbørser og custody-løsninger fra reelle Wall Street finansvirksomheder, er noget som potentielt kan accelerere adoptionen hos investorer, og på sigt vil det afspejles i priserne.

LÆS NYHEDERNE FRA GL21 CAPITAL LIGE HER

Hvem er GL21 CAPITAL?

GL21 CAPITAL er kapitalforvalter af Danmarks første og eneste alternative investeringsfond, med fokus på Bitcoin og andre digitale aktiver. At være kapitalforvalter betyder, at kunderne i GL21 CAPITAL, bestående af virksomheder og private personer, investerer i vores fond, hvorefter at vi forvalter pengene ved at investere i kryptoaktiver.


Derudover håndterer vi også alt det lavpraktiske forbundet med investering i kryptoaktiver, fx best-practice opbevaring af aktiverne, håndtering af den komplekse skat mv…..


Læs også: