oktober 1, 2022

*Listerne er kun tænkt som inspiration her på aktiedysten, hvor du handler for fiktive penge og skal ikke opfattes som handelsrådgivning. Konkrete investeringer eller handler som følge af indholdet på siden er på egen risiko, og uden ansvar for Aktiedysten. Du bør altid søge rådgivning, hvis du ikke forstår risikoen.”

Udvalgte lister

  • Qlife Holding AB
    Hvem er Qlife? QLife Holding AB er en svensk sundhedsteknologivirksomhed, der har fokus på at udvikle innovative produkter til forbedring af folks livskvalitet og sundhed. Hvad laver Qlife? De beskæftiger sig med design og udvikling af avancerede af teknologier, der kan hjælpe med at overvåge og forbedre folks søvnkvalitet, blodtryk og andre sundhedsrelaterede områder. Deres […]

Udforsk markederne

”Indholdet på denne side er kun tænkt som information og skal ikke opfattes som handelsrådgivning. Konkrete investeringer eller handler som følge af indholdet på siden eller i vores forløb og webinarer er på egen risiko, og uden ansvar for Aktiedysten. Du bør altid søge rådgivning, hvis du ikke forstår risikoen.”