april 26, 2023

Ugens mest handlede har sine rødder i Sverige, og er aktive inden for den medicinal teknologiske branche. Aktien blev handlet mere end 1.800 gange i uge 16 og var altså den mest populære aktie at have i sin portefølje her på aktiedysten.

Hvem er Prostatype Genomics AB?

Prostatype Genomics AB er en svensk medicinalvirksomhed, der har specialiseret sig i at udvikle og sælge en prognostisk gentest kaldet Prostatype. Med over 16 års erfaring på bagen har Prostatype Genomics AB etableret sig som en betydelig aktør inden for branchen.

Prognostisk gentest: Bruges til at evaluere risikoen for udvikling eller tilbagefald af en bestemt sygdom. I dette tilfælde prostatakræft.

Hvad laver Prostatype Genomics AB?

Men hvad er det så, de laver? Jo, deres produkt, Prostatype, er en unik test, der kan give en omfattende vurdering af prostatacancer. Testen hjælper både patienter og klinikere med at træffe de bedste beslutninger i forhold til behandling, og sikrer at patienterne får den optimale behandlingsstrategi.

Hvordan gik det aktien?

Uge 16: Grafen nedenfor viser Prostatype Genomics aktien fra 18. april 2023 – 24. april 2023

*Disclaimer: “Indholdet er kun tænkt som information og inspiration. Derfor skal det ikke opfattes som handelsrådgivning. Konkrete investeringer eller handler som følge af indholdet på siden eller i vores forløb og webinarer er på egen risiko, og uden ansvar for Aktiedysten. Du bør altid søge rådgivning, hvis du ikke forstår risikoen.”

Læs også: