august 2, 2022

De korte nyheder er et kort resumé af GL21 CAPITAL‘s nyheder. GL21 Capital er gode venner af huset og underlagt finanstilsynet. Derfor er det også primært dem vi henviser til, når det handler om krypto. Og i en verden, hvor der findes uendeligt meget indhold om emnet, kan det være svært at skelne mellem skidt og kanel.

Vi vil løbende opdatere med nyheder om krypto, således at du får et hurtigt overblik over bestemte nyheder fra eksperterne hos GL21 Capital . Hvis du vil læse nyhederne i deres fulde længde, kan du klikke her.

Tesla sælger en stor af deres bitcoin beholdning

Tesla har for nyligt offentliggjort, at man har solgt 75% af beholdningen i bitcoin. Dermed indkasserede Tesla en sum på næsten 7 milliarder danske kroner. De havde omtrent 40.000 bitcoins, hvoraf ca. 75 % nu er solgt fra.
Det sker på baggrund af flere ting, men en af de åbenlyse årsager var den overordnede likviditet i selskabet, som skulle styrkes.
Dog er det ikke et farvel til bitcoins, da Elon Musk ikke afviser at investere i bitcoins igen i fremtiden.
Da Tesla solgte ud i deres bitcoin beholdning, kunne dette straks aflæses på markedet, hvor bitcoin faldt med 1,7 % umiddelbart efter selskabets offentliggørelse.

Alt dette efterlader Tesla med ca. 10.000 bitcoins, hvilket gør selskabet til en af de største beholdninger i bitcoins.

Der er meldt dato ud om ETH 2.0 – det fortæller udviklere

Datoen er 19 september 2022. Det blev offentliggjort på et konferencekald, hvor man forventer at sammenlægningsfasen begynder. Overordnet sker denne ’merge’ – sammenlægning på dansk, da man skal overgå fra Proof-of-work til Proof-of-stake. Det sker som en konsensus mekanisme ændring.   
ETH 2.0 bliver således næste skridt på rejsen, og det sker, da man blandt andet ønsker at opdatere protokollen.

Putin underskriver lov om øget forbud mod krypto i Rusland

Der har længe været et forbud mod bestemte krypto-valutaer i Rusland, men nu udvider Putin forbuddet. Det udvides til bestemte tokens – security, utility og non-fungible (NTF’er).

Det betyder altså, at Putin strammer grebet om krypto som betalingsmiddel for den russiske befolkning.

Læs nyhederne fra gl21 CAPITAl LIGE Her

Hvem er GL21 CAPITAL?

GL21 CAPITAL er kapitalforvalter af Danmarks første og eneste alternative investeringsfond, med fokus på Bitcoin og andre digitale aktiver. At være kapitalforvalter betyder, at kunderne i GL21 CAPITAL, bestående af virksomheder og private personer, investerer i vores fond, hvorefter at vi forvalter pengene ved at investere i kryptoaktiver.


Derudover håndterer vi også alt det lavpraktiske forbundet med investering i kryptoaktiver, fx best-practice opbevaring af aktiverne, håndtering af den komplekse skat mv…..


Husk, at aktiemarkedet er forbundet med en risiko i virkeligheden, som man ikke har, når man dyster på aktiedysten.dk. Sørg for, at du forstår den risiko samt forskellen mellem virkeligheden og et spil.
Du kan læse mere om det her.

Aktiedysten er tænkt som en træningsbane til folk, som ønsker at prøve kræfter med aktiemarkedet, uden risiko for at tabe rigtige penge. Sørg altid for at søge hjælp eller rådgivning, hvis du er i tvivl om en aktie eller noget andet på aktiemarkedet. Aktiemarkedet er ligeledes et øjebliksbillede, hvilket også gør, at man ikke kan overføre resultatet til virkeligheden. Vi opfordrer IKKE til, at du går i gang med at investere, hvis du er i tvivl om det mindste.

Viden fra Aktiedysten skal ikke betragtes som rådgivning eller vejledning. Det er blot inspiration, så du kan øge din viden om aktier og investering. 


Læs også: