marts 1, 2023

Med kunder som Tottenham FC, Starbucks og US Bank, er det spændende at se endnu en bæredygtig aktie toppe listen over mest handlede aktier her på aktiedysten. Denne gang skal vi besøge VivoPower, som er en global virksomhed, der er fokuseret på at levere bæredygtige og innovative energiløsninger.

Hvem er VivoPower International?

Virksomheden blev grundlagt i 2014 og har hovedkontor i London, Storbritannien, men operere i lande som Australien, Canada, Holland, Philippinerne, USA, og England.

VivoPower blev anerkendt som en af de globale top 50 i “Real Leaders Impact Awards” i 2021.

Hvad laver VivoPower International?

VivoPower er en slags energi-sværvægter. De er specialister i at skræddersy energiløsninger til deres kunders behov. Dette gør det muligt for kunderne at reducere deres energiforbrug og deres CO2-aftryk, samtidig med at de opnår økonomiske besparelser på lang sigt.

VivoPower har et stærkt fokus på bæredygtighed og socialt ansvar. Virksomheden er forpligtet til at skabe en positiv indvirkning på samfundet og miljøet, og dette afspejles i deres projekter og partnerskaber. For eksempel har VivoPower samarbejdet med lokale samfund og skoler for at fremme bæredygtig energiudvikling og uddannelse.

Sådan gik det aktien

*Disclaimer: “Indholdet er kun tænkt som information og inspiration. Derfor skal det ikke opfattes som handelsrådgivning. Konkrete investeringer eller handler som følge af indholdet på siden eller i vores forløb og webinarer er på egen risiko, og uden ansvar for Aktiedysten. Du bør altid søge rådgivning, hvis du ikke forstår risikoen.”

Læs også: