maj 1, 2022

Krypto kan være et stærkt kort at spille, når du dyster i en aktiedyst, men hvad er krypto egentlig og hvordan skal man forholde sig til risikoen? Du kan nu se frem til at vi sætter lys på emnet krypto sammen med GL21 CAPITAL. Men vent, hvem er det nu lige de er? Læs med her og gør dig klar til at dykke ned i kryptomarkedet.

Hvem er GL21 CAPITAL?

GL21 CAPITAL er kapitalforvalter af Danmarks første og eneste alternative investeringsfond, med fokus på Bitcoin og andre digitale aktiver. At være kapitalforvalter betyder, at kunderne i GL21 CAPITAL, bestående af virksomheder og private personer, investerer i vores fond, hvorefter at vi forvalter pengene ved at investere i kryptoaktiver. Derudover håndterer vi også alt det lavpraktiske forbundet med investering i kryptoaktiver, fx best-practice opbevaring af aktiverne, håndtering af den komplekse skat mv.

Vi har i teamet bag GL21 CAPITAL opbygget et stor vidensgrundlag omkring krypto, da vi selv har været til stede i markedet siden 2013, forvaltet kundemidler siden 2018, og bl.a. siddet i bestyrelsen i Nordic Blockchain Association. Det er også derfor at vi løbende inddrages som kryptoeksperter i den offentlige debat. Vi har blandt andet været med i medier som Børsen, Finans, Berlingske, DR, Millionærklubben, Aktieuniverset mv.

Hvad kan brugere se frem til at lære?

I de kommende blogindlæg vil vi forsøge at give vores bud på et par centrale spørgsmål, når man taler om krypto. Først og fremmest kan man se frem til at læse omkring definitionen af krypto – for hvad er krypto egentligt?

Vi vil dernæst gå lidt i dybden med de risici der er forbundet med krypto, herunder vores bud på de største risici. Vi vil runde vores serie omkring krypto af med vores tanker omkring hvor krypto er på vej hen.

Find alle indlæggende i serien herunder

Læs resten af serien omkring krypto her

Hvad er krypto egentligt?

Krypto er et digital aktiv, som giver dig mulighed for at købe varer og tjenester eller du kan handle med som en investering, ligesom i det traditionelle aktiemarked. I dette indlæg forsøger vi at give en simpel beskrivelse af, hvad kryptoaktiver er og hvordan det fungerer. 

Forstå de tre største risici der er forbundet med krypto

Kryptomarkedet er stadig et relativt umodent marked, hvilket også gør, at man skal være ekstra opmærksom og sætte sig ind i tingene, inden at man begynder at investere. I dette blogindlæg, vil vi fremhæve tre af de største risici der er forbundet med krypto.

Hvad byder fremtiden for GL21 Capital?

Visionen i GL21 CAPITAL er at være den bedste krypto kapitalforvalter i Europa ved at skabe ekstraordinære afkast, den højeste grad af compliance og gøre det nemt at investere. Derfor arbejder vi på at etablere en fond i udlandet til udenlandske kunder. Men vi har også på tegnebrættet at udvide vores produkt portefølje med andre fondsprodukter, som ligesom den nuværende, vil tilbyde inflationsbeskyttende investeringer.

Husk, at aktiemarkedet er forbundet med en risiko i virkeligheden, som man ikke har, når man dyster på aktiedysten.dk. Sørg for, at du forstår den risiko samt forskellen mellem virkeligheden og et spil.
Du kan læse mere om det her.

Aktiedysten er tænkt som en træningsbane til folk, som ønsker at prøve kræfter med aktiemarkedet, uden risiko for at tabe rigtige penge. Sørg altid for at søge hjælp eller rådgivning, hvis du er i tvivl om en aktie eller noget andet på aktiemarkedet. Aktiemarkedet er ligeledes et øjebliksbillede, hvilket også gør, at man ikke kan overføre resultatet til virkeligheden. Vi opfordrer IKKE til, at du går i gang med at investere, hvis du er i tvivl om det mindste.

Viden fra Aktiedysten skal ikke betragtes som rådgivning eller vejledning. Det er blot inspiration, så du kan øge din viden om aktier og investering. 
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}