april 2, 2022

Med Aktiedysten vil vi gerne skabe en platform, hvor man som underviser, forældre eller anden part kan skabe en praktisk fremførelse af viden om handel med værdipapirer, hvor ”eleven” kan prøve det af på en sjov og underholdende måde. Derfor er vi også utrolig stolte af at der på EMU’s hjemmeside ligger en guide til, hvordan du som underviser kan benytte platformen i undervisningen.

Ingen tabere på aktiedysten, kun ny viden at vinde

Interessen for at lære omkring investering er kæmpe stor fra de unge. Det kan vi blandt andet se på det engagement, der er her på Aktiedysten, men også det boom, der er sket på sociale medier de senere år. Ved at implementere det konkurrencemæssige og underholdende element fra Aktiedysten har vi set, hvordan lærere på kreativ vis har styrket elevernes engagement og motivation til at lære den viden de formidler.

Hvem er EMU

emu.dk er Børne- og Undervisningsministeriets digitale læringsportal, der inspirerer Danmarks lærere, pædagogisk personale og ledere og fremmer refleksion over egen praksis.

emu styrker spredning af viden og god praksis på tværs af uddannelser. Her findes regler og rammer, viden og forskning samt undervisningsaktiviteter, praksiseksempler og redskaber formidlet i tekst, lyd og levende billeder.

Vi ønsker at inspirere de fagprofessionelle i en hverdag, hvor de har ansvaret for at uddanne børn og unge til morgendagens samfund.

På emu.dk finder du tekster, der er redigeret efter de nedenstående retningslinjer og skrevet med opmærksomhed på publicering på web.

LÆS OGSÅ: Sangilds Aktieskole