september 15, 2022

Dette online foredrag er til dig, der ønsker at investere i selskaber, der klarer sig godt i fremtiden og som arbejder ansvarligt, innovativt og bæredygtigt med etik og værdier i højsædet.

Har du også lyst til at investere langsigtet? Og i overensstemmelse med egne værdier? Hvorfor så ikke lære mere om hvordan du kommer i gang med at investere bæredygtigt?

Dette online foredrag er til dig, der ønsker at investere i de selskaber, der vil klare sig godt i fremtiden og som arbejder ansvarligt, innovativt og bæredygtigt med etik og værdier i højsædet. Det er med andre ord samfundsansvarlige selskaber, der kan blive fremtidens vindere – vi skal bare have redskaberne til at finde dem.

Praktisk information:

Hvor: Afholdes på vores søsterplatform www.zevio.com

Koster det noget: Nej det er 100% gratis at deltage

Sprog: Det vil foregå på dansk

Alle der er tilmeldt på forhånd for adgang til optagelsen i mindst 48 timer efterfølgende

Eva Grønbjerg har arbejdet med CSR i mere end 10 år som konsulent og derudover ejer af Sustainify samt medforfatter til bogen Investér bæredygtigt (2021). Eva oplevede selv problemet med at finde de mest bæredygtige og ansvarlige virksomheder at investere i, og brugte sin professionelle erfaring med at analysere en virksomhed og dens CSR til investeringsformål. Det resulterede i et værktøj til bæredygtig og ansvarlig investering og en bog. Det rådgivende råd dækker områder som finans, bæredygtighed og marketing på ledelsesniveau.

Eva Grønbjerg, CSR-konsulent og ejer af Sustainify og medforfatter til bogen Investér bæredygtigt (2021), giver her de bedste råd til at investere med god samvittighed. Dette online foredrag er til dig, der er nysgerrig på langsigtede og bæredygtige investeringer. Foredraget er for både den nye og erfarne investor, der gerne vil blive klogere på bæredygtige investeringer og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

CSR-konsulent og ejer af Sustainify

Eva Grønbjerg

Dette webinar bliver afholdt på www.zevio.com

Zevio.com er en del af samme familie som Aktiedysten og derfor også vores naturlige valg til at afvikle webinarer. Forbered dig på at opleve ekstraordinære historier fra de bedste talere om en lang række emner, leveret direkte til din telefon, tablet eller computer. Deltag i onlinearrangementer fra hele verden – den næste inspirerende session venter altid lige rundt om hjørnet.